Днес отдаваме почит на телевизионната легенда Анахид Тачева. Поклонението е в

...
Днес отдаваме почит на телевизионната легенда Анахид Тачева. Поклонението е в
Коментари Харесай

Днес отдаваме почит на телевизионната легенда Анахид Тачева

Днес отдаваме респект на телевизионната легенда Анахид Тачева. Поклонението е в столичния храм " Св. Седмочисленици ". Говорителката, която посвети 30 години на малкия екран, си отиде на 82-годишна възраст.

Тя е една от емблемите на малкия екран в България. Изключителен експерт, с изрядна дикция, феноменална памет, непреходна хубост и рядко срещано омагьосване.

" Бях известна с това, че каквото можех, постоянно учех наизуст и това го учех, до момента в който се гримирам. Сценарият към този момент е подготвен, аз се гримирам, изучавам го и всякога виждам наизуст да приказвам ", споделя в изявление пред bTV преди години Анахид Точева.

Ето какво дава отговор именитата говорителка на въпрос " Как би коменирала парламентарните избори през 2014 година Отговорът отпреди 8 години звучи настоящо и през днешния ден: " Освен да се обърна към всички политици, които са спечелили. Те са осем партии доколокото знам. Имат опция да влязат в Народното събрание, имат опция да вземат участие в държавното управление и защото България е в доста неприятно положение и би трябвало тотално да се проемнят нещата в тази страна, другояче си отива, хубавата ни страна просто си отива. И в случай че те не го създадат това, повече в никакъв случай няма да вървя да гласоподавам. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР